top of page

OKRAn nettisivut uudistuivat / OKRA's new website design

Pitkään suunnitelmissa ollut nettisivujen uudistaminen on vihdoinkin käsillä. Vanhat sivut olivat tahmeat ja halusimme uudistaa sivuston ilmeen yhtä hauskaksi ja raikkaaksi kuin liikkeemmekin täällä Aleksanterinkadullla oikeasti on. Värikäs, valoisa ja iloinen.

Tulevaisuudessa sivustolle liitetään myös pieni

nettikauppa, josta voi tilata puotimme suosituimpia tuotteita yhdellä klikkauksella. Nytkin tilaaminen on mahdollista sähköpostin kautta, joten jos näet jotain joka sopisi esimerkiksi lahjaksi juurikin sille tärkeimmälle ihmiselle, niin laita ihmeessä viestiä, me kyllä lähetämme!

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

We are proud to finally publish OKRA's new website. In the design we aimed to the same colourful, bright and happy atmosphere which is present also in the shop.

In the future there will also be a small webshop from where you can order the most popular products direclty online. Ordering is possible even now via email. Just send us a message of your favourite products, we will be happy to ship them to you!

Recent Posts
Archive
bottom of page